Răzvan Cuc vrea să reglementeze tarifele pe drumurile naționale: Nu poți să ceri nimănui să plătească pentru ceva ce nu primește

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor din guvernele Grindeanu și Tudose, a depus o propunere de modificare a Ordonanței de Urgență nr. 15/2002.

Ministrul Transporturilor din guvernele Grindeanu și Tudose, Răzvan Cuc, a depus o propunere de modificare a Ordonanței de Urgență nr. 15/2002. Acesta a vorbit pe larg desre demers într-o postare pe pagina de Facebook:

„E DREPTUL ROMÂNILOR SĂ PLĂTEASCĂ TAXA DE DRUM DOAR PENTRU PERIOADA ÎN CARE AU DREPTUL SĂ CIRCULE!

Am depus în Parlament propunerea de modificare a OUG nr. 15/2002, legea care reglementează tariful de utilizare a drumurilor naționale. Adoptarea acesteia este o reparație obligatorie. În condiții de stare de asediu sau de urgență, plata rovignetei se va suspenda. Iar în condițiile stării de alertă, se va înjumătăți.

Nu poți să le ceri oamenilor prețul întreg pentru rovignetă în condițiile în care noaptea nu au voie să circule.

Practic, de la începutul restricțiilor de circulație, guvernul-foarfecă i-a înșelat pe români: a interzis deplasările noaptea, dar a cerut ca taxa de drum să fie plătită integral. O măsură absurdă și cinică, totodată! Nu poți să ceri nimănui să plătească pentru ceva ce nu primește!

“Guvernul meu” doar atât a făcut în pandemie: a înșelat oamenii! A tăiat și înghețat venituri și a inundat instituțiile statului cu incompetenți fideli partidelor care compun coaliția. A refuzat să ajute firmele românești și a împrumutat bani cu nemiluita fără să spună ce fac cu ei. A modificat legi ca să poată vinde companiile statului. A scos ranga ca să demoleze, nu a construit nimic. A provocat o criză în sănătate în plină pandemie. Am mai spus-o: nimeni nu poate găsi ceva bun în activitatea acestei guvernări!

Sper ca această modificare să fie votată de suficienți parlamentari încât să treacă. Nu vreau să cred că toți parlamentarii acestei coaliții își urăsc poporul. Nu vreau să accept ideea că toți acești parlamentari sunt cinici așa cum este tandemul Iohannis-Cîțu și obsedați ca nu cumva vreun român să ducă mai mulți bani acasă.

Știu că nu există niciun pic de empatie din partea acestor contabili ai dezastrului de la guvern. Sper, însă, să adunăm destule voturi în Parlament ca această reparație necesară să devină realitate“, a precizat Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel