Urmărește emisiunea live


Răzvan Cuc: Noaptea minţii! Este fără precedent ce se întâmplă în România!

"Este fără precent şi de noaptea minţii ce se întâmplă în România", apreciază Răzvan Cuc (PSD).

"O gasca de baietii nepriceputi se joaca de-a guvernarea cu romanii si, ce e mai dureros, pe spatele lor. Dupa ce aseara am asistat stupefiati, cu totii, cum autoritatile habar nu aveau cate persone vor participa la conferinta de presa (5 sau 4 sau 3, pana la urma nici nu conteaza numarul vorbitorilor), astazi, la cateva ore, aflam cu stupoare ca exista posibilitatea ca un angajat de la Guvern ar fi suspect de infestare cu virusul coronavirus-COVID 19.

Pai nu ne spunea aseara domnul Vela ca, la 'extraordinara' propunere a lui Ludovic Orban, vor face cercetari suplimentare pentru a izola orice posibilitate de raspandire a virusului. Sigur, va spun, ca acest guvern PNL habar nu are ce se intampla in tara pe care crede ca o conduce", a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

"Cum oare pot să apere poporul român?"

"Baietii astia nu se pot proteja pe ei. Cum oare pot sa apere poporul roman? Cred ca daca nu ar avea SPP ar gresi si ministerele unde trebuie sa ajunga. Dragi cetateni, acestia sunt oamenii pe care ii gireaza Klaus Johannis. De fapt de ce ne mai miram? Pentru KWI si Ludovic Orban importante sunt anticipatele, nu starea de sanatate a romanilor si ceea ce se intampla cu poporul lor", apreciază Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel