Război local PNL-PSD. Toma acuză un FAKE NEWS după întâlnirea cu ministrul Sănătății

Senatorul PNL Cătălin Toma a avut o întâlnire cu ministrul Sănătății, Victor Costache, după care a lămurit situația zvonurilor care circulă, nejustificat, în județul Vrancea.

Conform unei postări pe pagina sa de Facebook, Cătălin Toma, a ținut să spulbere unele fake-news-uri care au fost lansate de opoziția locală:

Făcând dovada unei amnezii patologice, pesediștii vrânceni s-au năpustit cu fake-news-uri panicarde asupra cetățenilor. Am fost astăzi, împreună cu ministrul Ion Ștefan, la o întâlnire cu noul ministru al Sănătății, doctorul Victor Sebastian Costache, pentru a dezbate starea sistemului din Vrancea. PNL nu va închide spitale, așa cum încearcă unii să inducă ideea, ba mai mult, Ministerul Sănătații are un plan prin care se vor aloca fonduri pentru servicii medicale pentru toate localitățile, astfel încât România să părăsească ultimele locuri din statisticile europene care privesc sistemul de sănătate și serviciile medicale oferite populației”, a scris, marți, senatorul pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel