Rasputin: 23 august 2013, sfârșitul lumii. Ce alte viziuni s-au îndeplinit

Călugărul rus Grigori Efimovici Rasputin era numit călugărul nebun sau călugărul Diavolului. El a făcut mai multe previziuni, care, cu aproximație, au devenit realitate. 11 pagini au fost găsite în arhivele KGB și un politolog american le-a tradus și s-a arătat îngrijorat de faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin s-au adeverit. O previziune pentru 23 august 2013 este că un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare.

Grigori Efimovici Rasputin s-a născut în 1869, într-un sat din Siberia. El a avut multe viziuni divine și darul de a vindeca bolile. La 35 de ani a devenit călugăr și a fost prezentat familiei imperiale a Rusiei. A devenit favoritul ţarinei Alexandra după ce a alinat suferinţele moştenitorului tronului.

În arhivele KGB au fost găsite 11 pagini dintr-un dosar ultrasecret cu scrieri semnate de călugărul rus Grigori Efimovich Rasputin, supranumit "Călugărul Nebun" sau "Călugărul Diavolului".

Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte din scrierile lăsate de călugăr. Politologul susține că Rasputin ar fi anticipat mari evenimente din istoria Rusiei şi a omenirii. Norvalk a precizat că "Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător e faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin până acum s-au adeverit", scrie historyofrussia.org, citat de pefata.ro.

Rasputin știa că avea să moară. Printre viziunile sale s-au numărat Revoluția Rusă din 1917, dar și moartea copiilor țarului în maximum doi ani. Iată ce scria într-o scrisoare trimisă țarului în decembrie 1916:

"Simt că voi părăsi această viaţă înainte de 1 ianuarie. Dacă voi fi ucis de asasini de rând, şi în mod special de fraţii mei ţăranii ruşi, tu, ţarul Rusiei, nu trebuie să te temi de nimic pentru copiii tăi, ei vor domni sute de ani în Rusia. Dar dacă voi fi omorât de boieri, nobili şi dacă ei îmi vor vărsa sângele, mâinile lor vor rămîne mânjite cu sângele meu, pentru 25 de ani şi ei nu-şi vor spăla mâinile de sângele meu. Ei vor părăsi Rusia. Fraţii îşi vor ucide fraţii şi se vor ucide şi se vor urâ şi pentru 25 de ani nu vor fi nobili în ţară. Ţar al pământului Rusiei, dacă vei auzi sunetul clopotului care îţi va spune că Grigori a fost ucis, trebuie să ştii asta: dacă rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adică nici unul dintre copiii tăi sau dintre rudele tale nu vor mai rămâne în viaţă pentru mai mult de doi ani. Vor fi ucişi de poporul rus".

Iată și celelalte previziuni ale călugărului Rasputin:

În anul 2001, credea că va fi un val masiv de sinucideri și că oamenii vor prefera să moară în speranţa că într-o viaţă viitoare o vor duce mai bine. În anul 2001 a avut loc atentatul din Statele Unite, când 19 terorişti sinucigaşi au deturnat patru avioane pe care le-au prăbuşit în Turnurile Gemene din New York şi în clădirea Pentagonului. Au murit 2.993 de oameni, din 90 de ţări. Rasputin a mai spus și că în anul 2003 va apărea un virus mortal, care se va răspândi în SUA. În martie 2003, un om de afaceri american a murit în Vietnam de o boală necunoscută. A fost numit sindrom respirator acut sever, s-a răspândit în 37 de țări. Și virusul H5N1, al gripei aviare, a început să facă victime pe toată planeta din 2003, iar focarele s-au răspândit în 15 ţări, inclusiv America. Pentru anul 2005, a văzut o schimbare de climă și o furtună, care-l va aduce pe Iisus pe Pâmânt. Este anul în care uraganul Katrina devastează sudul SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel