Răspunsul Dorinei Lazăr la acuzele făcute de Florin Zamfirescu

După ce Florin Zamfirescu a spus că directoarea Teatrului Odeon l-a dat afară cu trei luni înainte de termenul pensionării, Dorina Lazăr i-a răspuns marelui actor. 

Aceasta a zis că nu a concediat niciodată vreun actor al Teatrului Odeon. Răspunsul Dorinei Lazăr a fost publicat de Ziarul Metropolis.

"Florin Zamfirescu a fost și el director al Teatrului Odeon, dar în final a ales altă cale de a sluji scena pe care o iubește cu siguranță la fel de mult ca și mine: a devenit în primul rând profesor universitar la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie), unde are și cartea de muncă. Prin urmare, n-am făcut din țânțar armăsar în privința pensionării lui Florin; atunci când i s-a făcut dosarul de pensie l-am sunat din curtoazie colegială ca să-l anunț că am dosarul în față și că trebuie să-l semnez, fiindcă așa e legea. Florin mi-a confirmat la momentul respectiv că este la curent cu prevederile legii și că, vrând-nevrând, dosarul trebuie semnat.

VEZI ȘI: Florin Zamfirescu, tristețe și dezamăgire. "E dureros"

Am mai auzit astfel de zvonuri de-a lungul anilor și cred că este un moment bun ca lucrurile să fie clarificate. Nu am concediat niciodată vreun actor al Teatrului Odeon. Toți actorii au ieșit din teatru prin demisie (un act unilateral al actorului, independent de voința directorului), au ieșit la pensie (un efect al legii, nu o decizie administrativă) sau au avut contracte de muncă pe perioadă determinată și nu au mai dorit prelungirea acestora. Așa cum foarte bine spune Florin Zamfirescu, după ce am fost colegi în atâtea spectacole, m-aș fi așteptat la un tratament colegial chiar și atunci când nu suntem pe aceeași lungime de undă", a fost o parte din mesajul Dorinei Lazăr postat pe Ziarul Metropolis.

VEZI ȘI: Sebastian Papaiani, cu lacrimi în glas. Florina Cercel: Este un moment foarte dificil

FOTO: Ziarul Metropolis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel