Florin Zamfirescu, tristețe și dezamăgire. "E dureros"

florin zamfirescu
florin zamfirescu

Actorul Florin Zamfirescu a fost concediat de la Teatrul Odeon cu doar trei luni înainte de vârsta pensionării.

Maestrul a avut o intervenție telefonică la Antena 3 unde a vorbit despre acest moment neplăcut din cariera sa. "Am să vă spun câteva vorbe în încercarea mea de a limpezi niște lucruri și iată că am ajuns să vorbim și despre situația din teatre. Pot să mă pronunț cu privire la ce-am pățit și ce mi s-a întâmplat referitor la ruptura mea de Teatrul Odeon.

VEZI ȘI: Sebastian Papaiani, cu lacrimi în glas. Florina Cercel: Este un moment foarte dificil


Nu am ce reproșa nici vârstei care trece... În schimb, trebuie să spun că nu așa te desparți de un actor. De ce ar trebui să te desparți de un actor odată ce el se pensionează? Eu nu mă plâng că am fost pensionat. Este normal să te pensionezi, dar atâta vreme cât în teatru este nevoie de oameni în vârstă... nu înțeleg de ce o doamnă director nu a găsit de cuviință să aibă măcar o discuție explicativă cu mine. Mi-a dat doar o foaie în care scria că din clipa respectivă îmi încetează activitatea. Am plecat năuc și nu înțelegeam nimic. Trei luni de zile nu am vorbit cu nimeni despre acest lucru. Cu ocazia zilei mele de naștere, am vorbit. Nu este singurul teatru în care există probleme. Problema mea nu este că nu am unde să joc... este o chestiune de umanitate", a spus Florin Zamfirescu la Antena 3.

Invitată la emisiunea Cristinei Țopescu, îndrăgita Florina Cercel a comentat acest subiect. "Este foarte dureros ce declară Florin Zamfirescu. Momentul pensionării unui actor este un moment de-a dreptul tragic, de-a dreptul dureros. Deși știm că acesta este mersul lucrurilor, este greu. Atunci când îi iei scena unui actor, i-ai luat viața", a conchis Florina Cercel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel