Radu Herjeu, reacţie ironică după ce Barna a anunţat că vrea un referendum

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Radu Herjeu l-a ironizat pe liderul USR, Dan Barna, după ce acesta a anunţat că vrea declanşarea unui referendum în interiorul partidului.  

"Ce să faci când vrei să nu se mai vorbească despre cum dai tu afară din partidul tău "altfel" oamenii care nu-ți convin?

Pui de-un referendum, ca să nu-ți mai spună lumea că ești neomarxist. Și să se simtă și miniCaramitru bine între camarazii lui", a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

De ce vrea Barna referendum 

„Este pasul următor pentru pregătirea USR pentru guvernare (organizarea unui referendum intern - n.r) a fost o discuție deja veche de un an de zile, de poziționare, am propus la momentul acela, referendum pe acest subiect. În momentul în care eu am preluat conducerea partidului am zis că suntem pe drumul de la mișcare politică la partid și am asumat o direcție de centru-dreapta a organizației. Urmează două runde, în anul care urmează, runde de alegeri importante, în care mesajul trebuie să fie foarte limpede, foarte clar în ceea ce privește și alianța electorală, ceea ce propune și USR-PLUS și USR în aceste campanii și atunci, e necesară această poziționare și procedăm așa cum am reușit să luăm și marile decizii ale organizației, și chetiunea referendumului cu modificare Constituției, deciziile importante le luăm consultând toți membrii", a declarat Dan Barna, pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel