Răcitură de porc, cea mai bună reţetă. Acesta este secretul

Loredana Brumă / 24 dec 2019 / 17:45 Salveaza PDF Comentarii

Răcitura de porc nu poate să lipsească de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă simplă şi delicioasă.

Ingrediente

 

Carne cu şorici de pe picioarele porcului

Usturoi

Piper boabe

Foi de dafin

Citeşte şi Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Reţetă specială pentru Crăciun

 

Mod de preparare

 

Pasul 1. Se pune carnea la fiert. Atenţie la cantitatea de apă. Aceasta trebuie să fie suficientă încă de la început, deoarece în timpul fierberii nu mai avem voie sa completam cu altă cantitate de apa.

Pasul 2. Se spumuieşte carnea, apoi se pun condimente: piper boabe, dafin. Se fierb până când cade carnea de pe oase.

Pasul 3. Se lasă carnea să se răcească, se aleg oasele şi se strecoară. Zeama se mai lasă să se răcească, apoi adăugăm în ea usturoi zdrobit, după care se vântură.

Pasul 4. Se pune carnea în diferite boluri, apoi se pune zeama peste ea. Se dă la rece pentru a se închega.

Citeşte şi Cum să faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27