Cum să faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun

Loredana Brumă / 24 dec 2019 / 16:14 Salveaza PDF Comentarii
Friptură
Friptură

Friptura de porc la cuptor nu poate să lipseasă de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte uşor de preparat. 

Ingrediente

 

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

Cârnaţi

Sare

Piper

Cimbru

O lingură de ulei

Un pahar de vin alb

Citeşte şi Cum să faci maioneza perfectă pentru salata de boeuf. Reţeta cu care nu dai greş

 

Mod de preparare

 

Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, aşezăm carnea şi cârnaţii. Adăugăm un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.

Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.

Poftă bună!

Citeşte şi Cum să aranjezi masa de Crăciun. Cele mai bune idei

 

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29