Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Reţetă specială pentru Crăciun

Loredana Brumă / 24 dec 2019 / 14:42 Salveaza PDF Comentarii
Masa de Crăciun
Masa de Crăciun

Salata de boeuf nu are cum să lipsească de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă uşoară şi foarte gustoasă.

Ingrediente

1 kilogram de pulpă de porc

4 cartofi

3 morcovi

Jumătate de ţelină

1 păstârnac

Murături

Sare

Piper

100 de grame de maioneză

2 linguri de muştar

Un ou fiert

Mod de preparare

 

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem la fiert legumele şi carnea. După ce au fiert, se scot şi se pun într-un vas mare. Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt.

Amestecăm legumele cu carnea, adăugăm o parte din maioneză, cele două linguri de muştar, murături şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm bine toate ingredientele.

Se pune compoziţia pe un platou şi se dă o formă. Deasupra adăugăm restul de maioneză. Se decorează cu gogoşari şi castraveţi. De asemenea, se poate decora şi cu albuş de ou fiert.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24