PSD Vrancea, despre "Fițuica președintelui"

Foto: Presidency.ro
Foto: Presidency.ro

După demagogia mincinoasă a ”România lucrului bine făcut” președintele merge propagandistic în Guvern cu pseudo-proiectul ”România educată”, despre care nimeni nu știe nimic, deși au trecut 6 ani de așa-zise dezbateri publice, consultări și analize, este mesajul organizației PSD Vrancea pe fagina de Facebook.

Nu există niciun document, nimeni n-a văzut raportul prezidențial al ”marelui proiect” ci doar un memorandum al guvernului în care i se înaltă grețoase ode ceaușiste.

România Educată a lui Cîțu, Iohannis, PNL, USR - PLUS este de fapt România Abandonată. Este România în care abandonul școlar a devenit flagel – peste 90.000 de copii au dispărut din sistemul educațional între momentul înscrierii în clasa întâi și cel al bacalaureatului; în care doar 40% dintre copiii care se înscriu la școală ajung să ia bacalaureatul; în care analfabetismul funcțional a devenit cronic și afectează peste 42% dintre elevi.

Vezi și: Klaus Iohannis, criticat de fostul său șef. Gheorghe Rădulescu, despre "România Educată": O mare problemă!

Proiectul de reformare a Educației închipuit de Iohannis și ai săi este atât de prost încă e crunt criticat până și de exponenții dreptei. Mircea Miclea – fost ministru al Educației, șef al comisiei prezidențiale pentru Educație în mandatul lui Băsescu: ”Cred că România educată e un eșec total. Șase ani pierduți!”. Academicianul Nicolae Manolescu a criticat reforma anunțată de Iohannis în Educație. Funeriu, critici dure la adresa președintelui Iohannis și a proiectului România educată: 7 ani de mandat, 200.000 de copii per generație, 1,4 milioane de copii care au trecut prin școală în acești 7 ani. Să judece ei și părinții lor.”

Nu lăsăm niciun copil îl urmă!” clamează Iohannis.

O minciună sinistră! Sute mii de copii au fost abandonați doar în acest an pentru că guvernul Său n-a fost capabil să le asigure instrumentele necesare cursurilor online, a menținut absurd și excesiv școlile închise și a refuzat măsuri de prevenție valabile în toată Europa pe durata pandemie.

În ultimii 6 ani, pas cu pas, Iohannis și camarila de dreapta au subminat Educația, nu doar prin măsuri habarniste ci și blocând cinic proiectele de dezvoltare, investițiile din domeniul educației derulate prin PNDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel