DECIZIA PSD. Suciu a făcut anunțul-cheie pentru Orban: Nu-i mai miroase lui Cîțu

Daniel Suciu
Daniel Suciu

Deputatul PSD, Daniel Suciu, a anunțat decizia PSD cu privire la votul de învestitură a Guvernului Orban II. 

Daniel Suciu, deputat PSD, a reacționat în direct la România TV cu privire la decizia președintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban premier. 

Nu m-aș fi gândit niciodată până unde poate merge ipocrizia politică. Nu PNL face o majoritate, ci PNL este de o penibilitate rară. Și-au bătut joc în ultimele două săptămâni de inteligența tuturor și ceea ce este și mai grav, și-au bătut joc și de securitatea și sănătatea românilor și singurul motiv pentru care noi cei de la PSD trebuie să fim mâine responsabili este situația gravă cu care se confruntă țara. 

România are nevoie de un Guvern

Alegerea președintelui este cea mai proastă posibilă. Acești oameni nu merită să fie votați, dar România și românii au nevoie de securitate. Rușine să le fie celor din PNL, rușine și președintelui că s-a jucat cu nervii, cu bunul simț și cu sănătatea românilor. România este singura țară din Uniunea Europeană care nu a decretat stare de urgență. Avem premier demis, interimar, izolat și desemnat. Asta e România normală a lui Klaus Iohannis, a PNL. Nu, nu este a noastră, dar noi trebuie să fim responsabili și cu toată jena, greața, mâine această țară va avea un Guvern cu voturile PSD-ului care acum nu-i mai miroase nici domnului Cîțu, nici domnului Orban, acum suntem buni”, a precizat deputatul PSD, Daniel Suciu, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel