PSD Sector 5, susținere totală pentru Liviu Dragnea. Declarația lui Cristian Rizea

Cristian Rizea
Cristian Rizea

PSD Sector 5 își anunță susținerea totală pentru Liviu Dragnea. Cristian Rizea face anunțul în condițiile în care miercuri mai mulți social-democrați și-au exprimat susținerea pentru Robert Negoiță, retras ulterior din cursa pentru șefia PSD. 

Miercuri, în cadrul ședinței Consiliului Organizației PSD a Municipiului București, Cristian Rizea a reconfirmat decizia organizației PSD sector 5 de susținere a domnului Liviu Dragnea la funcția de președinte PSD la scrutinul din 11 octombrie.

"Chiar dacă ieri ceilalți colegi de la Organizația PSD a Municipiului București au luat decizia de a-l susține pe domnul Robert Negoiță la șefia PSD, eu și membrii organizației Sector 5 prezenți în ședința Consiliului PSD București ne-am abținut de la vot și am luat decizia de a reconfirma hotărârea luată luni, 21 septembrie, de susținere a domnului Liviu Dragnea la conducerea PSD. Cred că și membrii PSD și electoratul așteaptă de la noi politicienii: hotărâre, verticalitate și respectarea anumitor principii în deciziile pe care le luăm!", a declarat Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5.

Cristian Rizea vrea să fie primar al Sectorului 5 și chiar și-a făcut o pagină de Facebook "Rizea primar la 5". El este președinte PSD Sector 5. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel