PSD Bacău, DECIZIE despre Dragnea

Rodica Mitu / 04 Martie 2018 / 18:30 Salveaza PDF Comentarii

PSD Bacău îl va susţine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, potrivit unei rezoluţii adoptate, duminică, de Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene. 

Conform unui comunicat de presă transmis de PSD Bacău, decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi de cei peste 300 de membri ai partidului prezenţi la conferinţă.

'Rezultatele electorale din 2016 fără precedent în existenţa PSD, libertatea deplină în stabilirea candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare fără sugestii sau propuneri de la nivel central, susţinerea acordată propunerilor organizaţiei pentru structura guvernamentală, conducerea partidului de o manieră echidistantă şi pragmatică, asigurarea guvernării în ciuda unor evenimente nedorite în sânul partidului, implicarea activă în proiectele judeţului Bacău sunt câteva dintre argumentele enunţate în cadrul conferinţei pentru adoptarea prezentei rezoluţii', a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Bacău a PSD, Dragoş Benea.

Moțiune

Conducerea PSD a votat, de asemenea, o moţiune prin care îşi manifestă susţinerea faţă de Marian Neacşu, actual secretar general al PSD, pentru funcţia de preşedinte executiv.

[citeste si]

La Congresul extraordinar al PSD din 10 martie, organizaţia judeţeană PSD Bacău va fi reprezentată de o delegaţie compusă din 135 de membri, a cărei componenţă nominală a fost aprobată prin vot în cadrul Conferinţei Judeţene.  


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27