Protagoniștii unui mariaj ciudat: el, 8 ani, ea, 61 de ani, un soț și cinci copii

Peste 100 de persoane au participat la o nuntă care a scandalizat mapamondul, fapt, de altfel, explicabil, având în vedere că mirele are doar opt ani, iar mireasa, 61 de ani, un soț și cinci copii.

Micuțul Sanele Masilela, de 8 ani, și-a condus la altar mireasa, Helen Shabangu, în vârstă de 61, în cadrul unei ceremonii organizate în Tshwane, Africa de Sud, scrie thesun.co.uk, potrivit libertatea.ro.

Motivul pentru care "fericitul" eveniment a avut loc a fost o promisiune cerută de către bunicul mirelui. Chiar dacă s-au făcut schimb de jurăminte și verighete, iar scena sărutului de după ceremonie nu a lipsit, familia copilului susține că nu este vorba decât despre un ritual, nu despre o uniune oficială, mai ales că Sanele și Helen nu au un certificat de căsătorie și nici nu s-au mutat împreună.

”Sunt fericit că m-am căsătorit cu Helen și atunci când voi fi mare mă voi însura cu o femeie de vârsta de mea”, a spus Sanele la finalul ceremoniei.

Pentru organizarea nunții, familia băiatului a cheltuit peste 1.700 de euro, convinși că dacă nunta nu se îndeplinea dorința bunicului, "ceva rău s-ar fi abătut asupra familiei".

Mama minorului, Patience, a explicat cum s-a ajuns aici: ”Bunicul lui Sanele l-a rugat să se însoare înainte ca el să moară. A ales-o pe Helen pentru că el o iubește. Prin intermediul acestei ceremonii ne-am făcut fericiți strămoșii”.

Vezi aici fotografii de la eveniment

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel