Propunerile PSD pentru CA al TVR

Partidului Social Democrat (PSD) îi revin trei locuri în Consiliul de Administrație al Televiziunii Române. 

Surse din PSD au spus pentru news.ro că partidul îi propune pe Irina Radu, Doinea Gradea şi Alfred Bulai pentru Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române. Contactat de dcnews.ro, sociologul Alfred Bulai a precizat că nu poate să facă nicio declarație momentan. 

Comisiile de cultură din Camera Deputaţilor şi Senat vor audia marţi reprezentanţii propuşi pentru CA al TVR. Marţi va avea loc plenul reunit în care se va da votul pentru noul Consiliu al Televiziunii Publice.

Propunerile preşedintelui Klaus Iohannis pentru noul Consiliul de Administraţie al TVR sunt Christel Ţopescu, membru titular, şi Ana Maria Sandu, membru supleant. George Orbean, fost manager de proiect la Digi 24, a fost propus de Guvern pentru a face parte din CA al TVR.

PNL, UDMR şi ALDE au anunţat oficial care vor fi candidaţii propuşi. Din partea PNL, în noul CA ar putea intra jurnalistul Oana Stănciulescu şi fostul secretar de stat Cristian Petcu. UDMR o va propune pe Debreczeni Hajnal. ALDE îl susţine pe regizorul Cristian Hadji-Culea, directorul Teatrului Naţional din Iași. Consiliul de Administraţie al TVR a fost demis în luna septembrie 2015, după ce raportul a fost respins de plen. Preşedinte director general a fost numită atunci Irina Radu.

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel