Profeția lui Rasputin: Sfârșitul Lumii va veni pe 23 august 2013

rasputin
rasputin

Grigori Rasputin, supranumit "călugărul nebun" și care a avut o influenţă enormă asupra familiei ţarului Nicolae al II-lea, a făcut unele profeţii despre viitor, dintre care unele chiar s-au îndeplinit. Printre prezicerile se numără și aceea că  Sfârşitul Lumii va veni la 23 august 2013, a relatat, luni, portalul rus Psyteh.

Printre profețiile lui Rasputin se numără cea referitoare  la Sfărșitul Lumii.  "O furtună teribilă" se va produce la 23 august 2013. “Lacrimile Soarelui vor cădea pe Terra, precum niște scântei de foc, arzând oameni și vegetație... Deșerturile vor înainta precum niște cai ieșiți din minți fără călăreți, pășunile se vor transforma în nisip, râurile vor deveni pământ... Și sub soarele în flăcări, viața va dispare”, scria Rasputin. La câteva zile după aceasta previziune, Rasputin a fost ucis. Dar nu înainte de a anunța că, în acest timp ar trebui să revină Iisus Hristos pe Pământ ca să-i avertizeze şi să-i aline pe oameni în legătură cu dezastrul iminent, după care se va înălţa din nou la Cer.

"Când timpurile se vor apropia de beznă, iubirea oamenilor se va transforma în vegetaţie uscată. În deşertul acelor vremuri vor creşte doar două plante - planta câştigului şi cea a iubirii de sine. Florile acestor plante vor fi luate drept flori de dragoste, în timp ce omenirea în acest timp blestemat se va fi scufundat într-o indiferenţă totală' - mai prezicea Rasputin.

Ce este fenomenul Carrington

 Interesant este că despre “o furtună de foc” care se va abate asupra Pamantului a vorbit alt mare prezicător, astronomul olandez Van der Meer, care spunea că Soarele ar putea exploda, distrugând orice urmă de viață pe Terra. Un pericol care nu este exclus nici de cercetătorii americani. Ei așteaptă ca “furtuna de foc” sau efectul Carrington, să se producă anul aceasta. Pot muri milioane de oameni, dacă nu din cauza focului și a căldurii, atunci din cauza întreruperii furnizării de energie electrică în întreaga lume.

 Ce este fenomenul Carrington? El descrie, practic, evenimentele din 1859, când Soarele s-a acoperit de mai multe pete întunecate, vizibile inclusiv cu ochiul liber. Apoi din astrul solar s-au desprins câteva mingi de foc, care au început să cadă spre Pământ.  Această furtună magnetică a primit numele de fenomenul Carrington, în cinstea astronomului britanic Richard Carrington, care a descris totul din punct de vedere științific.

Furtuni și devieri ale câmpului magnetic, din cauza activității Soarelui

 Se pare că anul acesta, Terra este amenințată de o catastrofă similară, dar de proporții mult mai mari, estimează, pe de altă parte, publicația Sobesednik. Nu trebuie neglijat faptul că expertii NASA au anunțat deja că Soarele a intrat într-o fază de intensitate maximă a activității sale și că într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul ar putea fi atins de o energie mortală, care va antrena furtuni înfricoșătoare și devieri ale câmpului magnetic. Un efect care, notează Sobesednik, ar putea determina distrugerea civilizației tehnogene, aruncând omenirea în Evul Mediu.

Ce a mai prezis Rasputin

Rasputin este cel care a prezis venirea noii puteri în Rusia imperială şi "munţi de oameni ucişi", printre care nobili importanţi. "Apa din râul Neva se va păta cu sângele lor", spunea el într-o faimoasă predicţie, înainte ca puterea bolşevică să masacreze cea mai mare parte a aristocraţiei ruse, inclusiv întreaga familie a ţarului Nicolae al II-lea. Masacrarea familiei țarului a avut loc la  la 16 iulie 1918 în pivnița Casei Ipatiev din Ekaterinburg

Tot lui Rasputin i se datorează și profeția  represiunile staliniste din anul 1937, ce aveau să se întâmple după 25 de ani şi "trei luni" după lovitura de stat bolşevică din 1917 . Rasputin şi-a anticipat chiar şi împrejurările morţii sale şi a vorbit explicit despre ele. Dacă va fi ucis de "simpli tâlhari dintre ţăranii ruşi", ţarul Nicolae poate să nu-şi facă griji pentru soarta sa şi urmaşii săi vor fi la putere "o sută de ani sau mai mult". În cazul în care va fi asasinat de nobilime - de "rude ale ţarului' - atunci viitorul Rusiei şi al familiei imperiale va fi teribil. Nobilii vor fi nevoiţi să fugă din ţară, iar, dintre "rudele ţarului", nimeni nu va fi lăsat în viaţă, profeţise Rasputin cu puţin timp înaintea ca "urgia roşie" să se abată asupra Rusiei ţariste.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel