Pro România - Mihai Tudose, conflict de amploare. Acuzații cu privire la campania pentru Mircea Diaconu

Scandalul din interiorul partidului Pro România continuă, după ce Mihai Tudose ar fi spus că suspendarea lui Sorin Câmpeanu din partid va afecta campania lui Mircea Diaconu. 

"PRO România atrage atenția asupra faptului că informația transmisă de domnul Mihai Tudose, potrivit căreia suspendarea domnului Sorin Cîmpeanu produce un blocaj electoral, este falsă și distribuită cu rea intenție.

În acest sens, liderii partidului PRO România precizează că domnul Sorin Cîmpeanu este în continuare co-președinte al Alianței Electorale "Un Om", procesul administrativ și logistic nefiind modificat de schimbările din plan politic.

Totodată, menționăm faptul că, potrivit Legii nr.370/2004 și Programului Calendaristic adoptat de Guvern pentru alegerile prezidențiale, comunicarea listei reprezentanților în birourile electorale ale secțiilor de votare a fost efectuată înainte de data de 28 octombrie. De asemenea, semnalăm faptul că organizația Brăila este funcțională, având reprezentanți statutari cu drept de semnătură pentru eventuale înlocuiri.

În același timp, apreciem ca fiind neverosimilă îngrijorarea domnului Mihai Tudose pentru candidatura domnului Mircea Diaconu. Această concluzie vine ca urmare a faptului că domnul Tudose nu a folosit, în toată această perioadă electorală, nicio oportunitate de a transmite vreun mesaj în sprijinul candidatului.

Organizațiile PRO România și-au asumat reponsabilitatea acestei bătălii electorale și lucrează asiduu pentru ca domnul Mircea Diaconu să intre în turul doi al alegerilor. Această dedicare îi este cunoscută de altfel domnului Mihai Tudose, întrucât aceiași oameni au muncit pentru ca el să obțină un scaun de eurodeputat, fără să aștepte sau să primească vreun fel de apreciere din partea acestuia", se arată într-un comunicat al Pro România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel