Primul strat de zăpadă în București. Nicușor Dan: Există un plan funcțional pentru intervențiile de deszăpezire și curățare a drumurilor

Nicușor Dan  Foto: Crișan Andreescu
Nicușor Dan Foto: Crișan Andreescu

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a subliniat că administrația a pus în aplicare un plan bine stabilit pentru intervențiile de deszăpezire și curățare a drumurilor încă de la începutul mandatului său. 

”Există un plan, operatorii de salubritate știu exact ce intervenții să facă și în ce ordine. Avem un coordonator al Primăriei Capitalei, acest plan a funcționat acum trei ani și nu văd de ce nu ar funcționa și în acest sezon”, a subliniat Nicușor Dan, într-o intervenție joi seară, la TVR Info, referindu-se la acțiunile de deszăpezire pe drumurile din Capitală.

Primarul a menționat că, în cazul în care situația o va impune, se poate constitui un Comandament de Iarnă, deși a subliniat că o administrație bine organizată nu ar trebui să aibă nevoie de astfel de măsuri.

”Dacă situația va cere, suntem pregătiți să acționăm în acest sens. Totuși, o administrație eficientă este cea care nu are nevoie de astfel de măsuri - eu sper să nu fie nevoie, la fel cum s-a întâmplat acum trei ani”, a adăugat primarul.

El a precizat că, în prima zi de ninsoare din acest sezon, traficul în București nu a avut probleme majore, deși vizibilitatea slabă și viteza redusă a condus la un trafic îngreunat în cursul după-amiezii. Totodată, a menționat că se circulă intens în această perioadă, în contextul sezonului sărbătorilor de iarnă.

Nicuşor Dan vede posibilă o construcţie de dreapta

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că speranţa unei "construcţii" de dreapta care să ofere perspectiva câştigării alegerilor "nu este închisă" nici la nivel local, nici la nivel naţional.
Potrivit acestuia, publicul de dreapta îşi doreşte o construcţie care să aibă în vedere nevoile antreprenorilor şi ale "elementelor dinamice din societate" şi care să "ofere o perspectivă de câştigare" a alegerilor parlamentare.

"Cred că există o aşteptare a publicului de dreapta din România ca o construcţie care să se uite şi la antreprenori, care să se uite şi la liberii profesionişti, care să se uite la elemente dinamice din societate să ofere o perspectivă de câştigare alegerilor parlamentare. Eu cred că această speranţă nu este închisă nici la nivel local, nici la nivel naţional. (...) Există o singură regulă în politică: trebuie să faci ceea ce îţi spune electoratul tău să faci, pentru că tu eşti acolo ca să reprezinţi nişte oameni care ţi-au dat nişte voturi. În 2020 nu a fost deloc simplu. Am participat la multe din discuţiile care au avut loc atunci şi au fost câteva luni de discuţii până s-a ajuns la o formulă în care fiecare a lăsat de la el şi s-a mers împreună. Şi asta pentru că publicul, oamenii de dreapta din Bucureşti au vrut asta", a spus primarul general, pentru TVR Info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel