Previziuni 2019. Ce trebuie să faci ca Universul să fie de partea ta

predicții 2019
predicții 2019

Previziuni 2019. Predicțiile mult așteptate ale celebrului astrolog Walter Mercado pentru anul 2019 îl vor face pe adepții săi să reflecte asupra orizonturilor care se deschid.

Previziuni 2019. Iată câteva dintre previziunile sale pentru 2019:

În astrologia chineză, 2019 este anul probabilităților, posibilităților, oportunităților, realizării visurilor și ambițiilor.

Va fi un an a oportunităților de a corecta greșelile din trecut și de a începe să aveți o nouă atitudine față de viață.

Astrologic vorbind, universul va fi în favoarea tuturor oamenilor care au credință, perseverență, pasiune, dedicare și vor depune efort. Cele cinci eclipse din 2019 ne vor trezi la realitate.

Natura ne va trimite avertismente prin care să ne atragă atenția că trebuie să avem grijă de ecosistem, floră, faună și încălzire globală. Clima va fi afectată dramatic. Inundații, zăpadă, cutremure, incendii, totul se poate întâmpla!

Recesiunea economică va afecta, în continuare, multe țări, dar va fi o îmbunătățire în Statele Unite, Caraibe și Europa. Modificările radicale în sistemul educațional vor continua, copiii și tinerii având o importanță enormă.

Rețelele sociale își extind acoperirea și puterea.

Descoperirea medicamentelor și aplicarea de noi și eficiente terapii vor învinge bolile incurabile. 2019 este un an de inovare și descoperiri.

Cât despre SUA, trebuie spus că deși se va face apel la unitate, vor apărea grupuri antisemite și neonaziste. Donald Trump se va confrunta cu cel mai rău an.

Miami este un loc binecuvântat în 2019. Oportunitățile de succes pentru artiștii din întreaga lume se înmulțesc aici. Miami este locul sigur pentru cei care caută faima, gloria și libertatea.

În Cuba, protestele și nedreptățile vor continua. Guvernul va avea conflicte cu alte țări, cum ar fi Brazilia, Statele Unite și Columbia.

VEZI ȘI: BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel