EXCLUSIV  Previziunea lui Ciuvică privind alegerile pentru Primăria Capitalei: Ia peste 40% / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră", de pe DC News și DC News TV, Mugur Ciuvică a vorbit despre scorul pe care coaliția PSD-PNL l-ar putea obține la alegerile pentru Primăria Capitalei. 

Mugur Ciuvică este de părere că, în București, coaliția va obține un scor mai mare de 30%. Potrivit acestuia, Cătălin Cîrstoiu este un candidat lipsit de susținere din partea electoratului, iar înlocuirea lui cu Sebastian Burduja nu ar face decât să-l ajute pe Cristian Popescu Piedone. 

„Mie mi se pare foarte normal, la cât de prost candidat este domnul Cîrstoiu, e normal ca oamenii să nu-l voteze. Câțiva peneliști îl votează pe Nicușor Dan absolut aiurea și pesediștii, în masă, îl votează pe Piedone. Chestia că faceți sondaje și le dați cu 38%, alea sunt prostii. Cum o să ia coaliția în București 30%? O să ia mai mult.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Ia mai mult coaliția în București? Domnul Ciuvică, zău!”, a spus Bogdan Chirieac.

„Bineînțeles că da. Punem pariu dacă vreți. Coaliția o să ia la europarlamentare circa 50%, poate puțin în minus, dar nu mult. La București ia peste 40%. Nu are cum! Într-adevăr, ei pierd voturi pentru că vine PUSL-ul tras de Piedone, dar nu pierd atât de multe voturi încât să ajungă la 35%.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Da, PUSL-ul e dat și cu 8% și cu 16%.”, a completat Bogdan Chirieac. 

„Sunt lucruri absolut naturale, nu mi se pare absolut nimic ciudat. Și dacă îl retrag pe Cîrstoiu, retragerea va fi tot în favoarea lui Piedone, în mare parte, și dacă nu îl retrag, că auzeam că acum se gândesc că dacă îl retrag, să-l aducă înapoi pe Burduja, ar fi foarte bine asta pentru Piedone, dacă s-ar întâmpla, pentru că mai puțini peneliști s-ar duce la Nicușor Dan. Pesediștii rămân.

Deci și dacă se întâmplă să plece Cîrstoiu și să vină cumva Burduja, Doamne ajută, pentru că Piedone râde în condițiile astea. Cu Nicușor aveți șanse minime și ca partid tot în agonie sunteți. Sunteți în agonie spre moarte clinică.", a spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră" de pe DC News si DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel