Urmărește emisiunea live


Președintele CJ Cluj, Uioreanu, a renunțat la toate funcțiile din PNL

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în Partidul Național Liberal, inclusiv de la șefia CJ, motivând că este nemulțumit de felul în care funcționează lucrurile în filiala partidului.

Horea Uioreanu susține că în ultimul timp au existat evenimente în cadrul organizației ce au avut un efect negativ asupra activității partidului, scrie antena3.ro. Fostul președinte al CJ Cluj se arată nemulțumit de lipsa unei analize a alegerilor locale din iunie 2012. El îi acuză pe ceilalți șefi locali ai PNL că dau dovadă de dezinteres total față de probleme și activitatea cotidiană a organizației județene.

Uioreanu enumeră o serie de nemulțumiri:

- nerespectarea deciziilor Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Cluj - neconvocarea Biroului Permanent Teritorial al PNL Cluj în şedinţe săptămânale, aşa cum prevede Statutul - manifestarea unui dezinteres total faţă de problemele şi activitatea cotidiană a oranizaţiei judeţene - neinvitarea sa, în mod constant, la şedinţele acestui organism, deşi este vicepreşedinte al BPT - neconsultarea BPT al PNL Cluj cu privire la anumite numiri în funcţii a unor persoane susţinute de PNL şi promovarea unor persoane din afara organizaţiei şi lipsite de susţinere politică - adoptarea de către un grup de persoane a unui mod de conducere discreţionar şi netransparent - folosirea în mod constant a unor tehnici de dezinformare şi învrăjbire a membrilor - o dezinformarea constantă a Biroului Permanent Central al PNL cu privire la situaţia reală din cadrul filialei PNL Cluj - ignorarea Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj cu privire la luarea unor decizii importante pentru organizaţie, deşi câştigarea acestei funcţii a fost considerată chiar de conducerea centrală o perfomanţă deosebită, pentru care a muncit întreaga organizaţie judeţeană, explică Uioreanu. "Sunt pentru prima dată în ultimii 23 de ani în afara structurilor de conducere judeţene. Trăiesc speranţa unei reorganizări pe criterii statutare pentru membri şi în favoarea lor, a celor care cred în idealurile liberale şi în unitatea USL. Precizez faptul că această demisie motivată a fost transmisă şi structurilor centrale de conducere ale partidului", se arată în comunicatul transmis de Horea Uioreanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel