Prefectul județului Olt, Mario De Mezzo (PNL), acuză PSD Olt de „cenzură” la deschiderea noului an școlar / video

Captură video Facebook Mario de Mezzo
Captură video Facebook Mario de Mezzo

Prefectul județului Olt, Mario De Mezzo (PNL), acuză PSD Olt de „cenzură”, după ce i s-ar fi interzis să vorbească la ceremonia de deschidere a anului școlar organizată de liceul pe care l-a absolvit.

„Cereți unui director de liceu să-i interzică prefectului să vorbească, chiar dacă asta înseamnă să îi tragă stația din priză? Am crezut că atitudinea de vătaf și de cenzură este una izolată în PSD Slatina și Olt. Se pare că m-am înșelat și că este politică de cadre în PSD Slatina și Olt. De ce spun asta? Vineri, directorul Colegiului Național „Ion Minulescu” a fost chemat de domnul inspector general Bărbulete în biroul domnului primar Emil Moț, în prezența domnului viceprimar Vâlceleanu, iar aceștia trei i-au pus în vedere ca eu să nu am voie să vorbesc în calitatea mea de prefect la evenimentul de deschidere al Colegiului Național „Ion Minulescu”, pe care l-am și absolvit, chiar dacă asta ar însemna, citez - „să tragă stația din priză”.

Atât de jos? Atât de mărunți să fiți încât să-i cereți unui director de liceu să-i interzică prefectului să vorbească, chiar dacă asta înseamnă să îi tragă stația din priză? Aceste tehnici comuniste le credeam de mult dispărute din România, în special la niște politicieni tineri, care ar trebui să reprezinte noua generație.

Dragi slătineni, știu că v-ați săturat de această atitudine de vătaf și vă promit că voi sancționa public orice astfel de derapaj și orice încercare de confiscare municipiului Slatina sau a județului Olt, pe persoană fizică. În același timp, Colegiului Național „Ion Minulescu” îi promit că în mine va găsi cel mai puternic aliat. Îi mulțumesc domnului director pentru că a avut integritatea și verticalitatea de a mă lăsa să vorbesc la evenimentul de deschidere al anului școlar și îl asigur că, în cazul în care vor exista repercursiuni din partea primăriei, asupra bugetului sau finanțării, voi interveni cu toată autoritatea pe care poziția de prefect mi-o dă. În mine, Colegiul Național „Ion Minulescu” are cel mai puternic aliat”, a declarat prefectul județului Olt, Mario De Mezzo.

@mariodemezzo

Cenzura și dictatura la Slatina....cine s-ar fi gândit?! ????????‍♂️

♬ original sound - Mario De Mezzo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel