Predoiu, tot mai aproape de prezidențiale

predoiu prezidentiabil
predoiu prezidentiabil

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a mai făcut sâmbătă un pas către alegerile prezidențiale din 2014. Fostul ministru al Justiției a fost votat ca viitor candidat al PDL pentru Președinție de către 77,31% dintre democrat-liberalii celor şase judeţe din regiunea Nord-Vest, față de cei 22,68% care au optat pentru Gheorghe Falcă.

La vot au luat parte aproximativ 15.000 de membri ai partidului din judeţele Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud, potrivit vicepreşedintelui PDL pentru regiunea Nord-Vest, Ioan Oltean, citat de Mediafax.

În urmă cu o săptămână, au avut loc alegeri pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie în regiunea Nord-Est, unde democrat-liberalii au ales ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale să fie tot Cătălin Predoiu.

În 9 noiembrie vor fi organizate alegeri în regiunea Centru, în timp ce în 16 noiembrie vor fi alegeri în regiunea Vest, iar în 23 noiembrie în regiunea Sud-Vest. Membrii PDL din regiunea Sud-Est vor fi chemaţi la urme în 30 noiembrie, cei din regiunea Sud în, 7 decembrie, iar ultimul scrutin va fi în 14 decembrie, când vor vota democrat-liberalii din Bucureşti, Ilfov şi din diaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel