Preda anunță că "reformiștii" vor depune o moțiune

Cristian Preda
Cristian Preda

Cristian Preda, europarlamentar PDL, a declarat, vineri, că, în mod sigur, va  depune o moţiune din partea grupului "reformist" la Convenţia Naţională. A precizat că anunţul cu privire la cine va candida la preşedinţia PDL din partea acestui grup va fi făcut sâmbătă, după reuniunea CNC al partidului.

Întrebat dacă s-a luat vreo decizie în privinţa depunerii unei moţiuni din partea grupului "reformiştilor", europarlamentarul PDL a spus că „după Consiliul Naţional de Coordonare (CNC), vom anunţa formula, după care vom participa la Convenţia din 23 martie", potrivit Mediafax. El a subliniat că depunerea unei moțiuni este sigură.

Întrebat dacă moţiunea va fi condusă de un bărbat sau de o femeie, Preda a răspuns: "Nu e neapărat să fie prezidenţiabil, dar să ştiţi că asta căutăm".

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că ştie că va veni din partea aşa-zisului grup al "reformiştilor" o moţiune la Convenţia partidului, dar că nu ştie dacă Monica Macovei va conduce această moţiune, având în vedere că partidul nu poate fi condus prin corespondenţă, din calitatea de eurodeputat. Monica Macovei a declarat, joi, că până la sfârşitul acestei săptămâni va face un anunţ în privinţa eventualei sale candidaturi la preşedinţia partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel