Povestea bătrânei care susţine că a fost amanta diavolului

Un grup de turiști au găsit o bătrână plină de sânge printre ruinele unei case, în mijlocul unui câmp din Irlanda. Tinerii povestesc că femeia stătea pe podea în genunchi, printre rămășițele tavanului căzut care îi acopereau rochia neagră, era plină de sânge, îi lipseau unghiile, iar pe mâna stângă avea două inele de aur.

Privirea bătrânei părea pierdută și nu a răspuns la întrebările lor de parcă nici nu i-a auzit. Tinerii au luat femeia și au dus-o la cel mai apropiat spital. Pe drum, turiștii spun că bătrâna nu a încetat să rostească niște cuvinte într-o limbă necunoscută. Reagan, unul dintre turiști a apreciat că după felul în care femeia vorbea părea că spune o rugăciune sau un blestem, scrie efemeride.ro.

Medicii care au consultat bătrâna au observat că, pe lângă dezorientarea și simptomele de demență senilă care erau evidente, femeia avea ochii anormal de înfundați în orbite, mucoasă orală foarte uscată, tahicardie, insuficiență renală și pielea extrem de scorojită.

Pe patul de spital, bătrâna privea foarte atent o cruce atârnată pe perete și a spus în latină "Isus din Nazaret, regele iudeilor", după care a căzut într-un somn adânc de trei zile.

Bătrâna, practicantă a magiei negre

Imediat ce femeia s-a trezit, medicii au rămas surprinși de claritatea cu care acesta vorbea, a mulțumit tuturor că i-a salvat viața și a întrebat de turiștii care au găsit-o printre ruine. Între timp, autoritățile au început o anchetă. Femeia le-a spus polițiștilor că se numește Parlatrochka Karkovena și locuiește în apropierea locului unde a fost găsită. Cu toate acestea, bătrâna mărturisește că practică magia neagră și s-a născut în anul 1217 într-un stat slav. Doi copii i-au fost uciși de niște războinici mongolezi din timpul domniei lui Genghis Khan (unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile din Asia care a domnit Imperiul Mongol între anii 1206-1227) de asemeni, i-au luat averea și i-au ars casa, moment în care tânăra mamă a decis să facă o vrajă pentru a blestema destinul asasinilor.

Pentru succesul vrajei, Karkovena susține că și-a vândut sufletul diavolului și de atunci a devenit una din amantele lui și nu a mai lăsat-o să moară, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel