PONTURI. Cum să seduci în funcție de zodie

Te întâlnești cu o persoană care simți că ți-ar pune capac din primele două vorbe pe care ți le-ar adresa, însă, primii păși sunt extrem de dificili așa că n-ar fi rău dacă ai avea câteva ponturi, încă de la început, pentru a ști cum să o seduci și să o aduci fix unde îți dorești. Învață cum să o seduci în funcție de zodie, din cele ce ți le vom prezenta mai jos.

Berbec

Chiar dacă ți-a dat senzația până acum că ar fi o dură, te asigurăm că îi plac gesturile finuțe și romantice. O data ce ai reușit să te apropii de ea, surprinde-o cu un sărut pe frunte, o mângâiere a mâinii sau să te joci în părul ei.

Citește și: Zodii de femei care aleg să aibă amanţi. Cine e în topul infidelității


Taur

Pentru a ajunge la inimă ei, în primul rând trebuie să încetezi cu complimentele, deoarece își știe foarte bine atuu-urile. Vei puncta foarte bine dacă vei fi atent la problemele prietenelor sale și vei veni cu sugestii.

Gemeni

În mod clar pe ea o vei prinde în mreje dacă ești un bărbat inteligent și descurcăreț.  Surprinde-o mereu, arata-i ca te duce mintea si nu o lasa pe ea sa conduca discutia de fiecare data.

Rac

Daca ai de curtat o femeie Rac, trebuie sa intelegi ca vei avea o misiune grea. Trebuie sa te lasi de aventuri si sa-i demonstrezi ca la ea sigur te vei opri. Incearca sa-i arati ca orice ai face, gandul tau e la ea.

Leu

Pentru a te intalni cu o femeie atat de puternica, trebuie sa fii pregatit si mereu pus la 4 ace. Pentru a o seduce trebuie sa o faci centrul universului tau si totul sa se invarta in jurul ei.

Fecioara

Avand in vedere ca este o fire extrem de perfectionista si de guraliva, daca doresti ceva mai mult, trebuie sa fii dispus sa o asculti. Nu are importanta care ar fi subiectul, daca ramai ferm pe pozitii, sigur va fi a ta.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel