Ponta se rupe de PSD-ALDE? Deputat: Mergem singuri, nu suntem colac de salvare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Pro România a anunţat că va merge pe cont propriu la alegerile locale, contrazicând astfel informaţiile despre o posibilă alianţă cu PSD şi ALDE. 

Coordonatorul organizaţiei judeţene Botoşani a Pro România, deputatul Mihaela Huncă, susţine ca partidul din care face parte să participe cu candidaţi proprii la alegerile locale care ar putea avea loc în toamna acestui an. Mihaela Huncă a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că 'Pro România nu este colacul de salvare al nici unui partid' şi a făcut un apel la conducerile celorlalte partide 'să nu stabilească ce alianţe şi când le va face Pro România'.

"Vom merge singuri la alegerile locale în faţa alegătorilor! (...) Pro România este un partid care a plecat de la zero, exact de acolo de unde, ani la rând, PSD şi PNL au lăsat deoparte speranţele şi aşteptările botoşănenilor. În numai câteva luni am ajuns a treia forţă politică din Botoşani pentru că ne-am ocupat de problemele oamenilor şi nu de putere. Nici măcar acum, politicienii PSD, PNL şi ALDE nu au înţeles că nimic nu îi mai salvează şi caută alianţe imaginare. Cred că a venit momentul în care trebuie să răspundă pentru ceea ce au făcut, sau, mai bine zis, nu au făcut. Pro România nu este barca prin care se ajunge pe uşa din spate şi pe ocolite în nicio funcţie publică. Pro România luptă pentru românii care aşteaptă dublarea alocaţiilor copiilor, autostrăzi şi drumuri mai sigure, un sistem de sănătate performant şi o educaţie civilizată, europeană, nu haos şi dezastru", a declarat Mihaela Huncă, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel