Ponta, scrisoare către liderii principalelor partide

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisă liderilor PNL, PDL, UDMR și PMP prin care le face o solicitare.

Acesta le solicită să sprijine candidatul României pentru portofoliul de comisar european pentru Politică Regională, Corina Crețu.

"În calitate de prim-ministru al Guvernului României, fac apel la dumneavoastră să susțineți, atât în cadrul dezbaterilor din Parlamentul României, cât și în cadrul dezbaterilor din Parlamentul European, prin parlamentarii și europarlamentarii PDL, PNL, UDMR și PMP, candidatul țării noastre pentru acest important portofoliu.

De asemenea, fac apel la susținere de către partidele dumneavoastră, pentru doamna Corina Crețu, și în cadrul Partidului Popular European, al cărui reprezentant este, de altfel, și președintele desemnat al Comisiei Europene.

Sunt convins că un astfel de demers este în interesul național și cred că acum avem cu toții ocazia să arătăm că, dacă suntem uniți, dacă ne promovăm constructiv și pozitiv interesul național, putem avea cu toții de câștigat, ca țară și ca națiune", scrie premierul.

"Cunoașteți, cu siguranță, faptul că acest comisariat gestionează peste 350 de miliarde de euro din bugetul UE și are o deosebită importanță pentru susținerea politicii de coeziune în cadrul UE, pentru următorii ani - ani esențiali pentru dezvoltarea României", se mai precizează în document.

Ponta își exprimă credința că "dincolo de disputa politică, dincolo de demersurile politice de până acum, fiecare dintre noi trebuie să puna pe primul plan interesul României și al cetățenilor români".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel