Ponta: Cei din PDL se comportă ca Hitler în buncăr

ponta victor dc
ponta victor dc

Co-președintele USL, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că membrii PDL se comportă ”ca Hitler în buncăr, în 1945,” întrucât încearcă să creeze în alianța social-liberală disensiuni care să ducă la scindarea ei, lucru care nu se va întâmpla.

Social-democratul susține că între PNL și PSD nu vor exista certuri, contrar dorinței Partidului Democrat Liberal, scrie realitatea.net. ”Cei de la PDL se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945. Şi Hitler, atunci, spunea că o să se certe americanii cu ruşii, englezii. Spera, dar nu s-a întâmplat. Nu se va întâmpla nici lucrul acesta. Nu se va certa PSD cu PNL şi eu nu cred că va fi nicio criză, nici în PSD, nici în PNL. Am văzut că moare de grija mea domnul Lăzăroiu, apreciez grija pentru mine şi mă bazez pe o chestiune simplă de logică politică: niciun lider politic care îşi duce partidul la victorie nu are nicio problemă în partid. Cei care îşi duc partidele la înfrângere pierd funcţia de lider. Motiv pentru care domnul Antonescu şi cu mine, câştigând alegeri în acest an şi în decembrie, o să rămânem lideri,” a spus Victor Ponta, întrebat de jurnaliști cum vede o eventuală schimbare la vârf în PNL, prin înlocuirea lui Crin Antonescu de către Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Partidului Social Democrat s-a aflat sâmbătă la Târgoviște împreună cu președintele PC, Daniel Constantin, unde a participat la lansarea candidaților USL Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel