PNL cere excluderea lui Aurelian Bădulescu din PSD. Derapaj la adresa lui Klaus Iohannis

Partidul Naţional Liberal cere excluderea din PSD a lui Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, după ce acesta a a avut un derapaj la adresa lui Klaus Iohannis. 

"Somăm PSD să-l excludă din partid, de urgență, pe Aurelian Bădulescu și să se delimiteze de atacurile acestuia la adresa președintelui Klaus Iohannis. Atacurile suburbane ale unor reprezentanți ai PSD la adresa președintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare și depășesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnității umane prin retorica degradantă promovată. Astăzi a fost rândul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, să lanseze pe o rețea de socializare o imagine abjectă, în care sunt folosite simboluri care aparțin unui regim dictatorial și criminal din istoria Europei (...) În cazul în care reprezentanții PSD nu se delimitează de mesajele fostului viceprimar este clar că aceasta este, de fapt, o temă explicită a campaniei PSD, singura modalitate în care social-democrații sunt capabili să desfășoare competiția electorală", se arată în comunicatul PNL. 

„De asemenea, solicităm organelor abilitate să se sesizeze cu privire eventualele fapte penale săvârşite de Aurelian Bădulescu, precum şi de alţi reprezentanţi ai PSD care au distribuit mesajele acestuia de pe o pagină de socializare, în raport cu prevederile Legii 217/2015 şi a OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii”, au mai transmis liberalii.

Aurelian Bădulescu, postare cu aluzii naziste la adresa lui Klaus Iohannis 

Aurelian Bădulescu a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care sunt făcute aluzii naziste la adresa lui Klaus Iohannis. În fotografia respectivă, preşedintele este ilustrat având o mustaţă precum a cancelarului Germaniei naziste, Adolf Hitler, dar şi o banderolă roşie specifică acelei perioade pe braţ. De pe banderolă lipseşte, însă, svastica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel