PNȚCD, EXCLUS din PPE: EXECUŢIE în stil BOLŞEVIC

Adunarea Generală a Partidului Popular European (PPE) a decis prin vot excluderea PNȚCD. În 1987 fusese înscris partidul în PPE de către Corneliu Coposu, pe când funcționa în ilegalitate.

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu a afirmat că a fost o execuţie de tip bolşevic. 

„Act ticălos al Partidului Popular European: execuţia de tip bolşevic a singurului partid creştin-democrat din România: PNŢCD! Mergem mai departe!”, a declarat Pavelescu.

Acesta a povestit cum cum a fost înștiințat despre excludere.

„Halucinant: în urmă cu două zile am fost contactat telefonic de şefa de cabinet a Preşedintelui PPE, Joseph Daul, care mi-a comunicat că mi-a fost transmis un e-mail de către Daul prin care sunt anunţat că PNŢCD este propus spre excludere! Sumar, în e-mail apăreau două informaţii false: prima, că PNŢCD n-ar mai fiintrat în parlament din 2000, a două că am întârziat plata cotizaţiei. Am transmis imediat informaţiile corecte, prima că PNŢCD a intrat în parlament în 2012, a două, că partidul îşi plătise, în urmă cu o luna cotizaţia chiar şi în avans pe anul în curs. Am fost invitat la şedinţa bordului PPE, urmată de şedinţa Adunării Generale, în care urmă votul”, a declarat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel