Platforma Social Liberală, lansată OFICIAL. Obiectivul, intrarea în Parlament în 2020

Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook

Platforma Social Liberală, înfiinţată de Ilan Laufer şi Alex Coita, a fost lansată oficial la Cluj, în cadrul unui eveniment amplu. Obiectivul fondatorilor este intrarea în Parlament în 2020. 

„Am lansat la Cluj-Napoca Platforma Social Liberală care reprezintă un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, pro-europeană și euro-atlantică, și urmăm toate procedurile legale pentru a obține actele privind înființarea partidului. Platforma își propune să devină un factor integrator, să fim un partid care să integreze scena politică românească și să vină cu un proiect special pentru România, cu un nou mod de a face politică. Vom trece de la ideea de ură și dezbinare, instaurată în societatea românească, și ne propunem să punem capăt războiului româno-român. Șansele de a avea candidați la alegerile locale de anul viitor sunt mici, dar căutăm variante să avem candidați, obiectivul nostru numărul unu fiind intrarea în Parlament în 2020", a spus Laufer, conform Mediafax. 

Introducerea unui stagiu militar de 6 luni, printre obiective

„Ne dorim în această perioadă dublarea veniturilor populației, iar salariul mediu să ajungă la 1600 de euro, pentru a atinge puterea de cumpărare similară cu nivelul Spaniei și Italiei, să avem o lege a repatrierii și integrării unui milion de români din diaspora până în 2025, introducerea serviciului militar după model scandinav, pentru o perioadă de 6 luni, unde tinerii absolvenți de liceu pot învăța ce înseamnă disciplină și unitate", a mai spus Laufer.

Platforma Social Liberală a fost lansată de Ilan Laufer împreună cu politologul Alexandru Ion Coita, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor și consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel