Pinalti, replică pentru Oltean: N-am voie să o susțin pe Udrea?

gheorghe_stefan
gheorghe_stefan

Primarul democrat-liberal din Piatra-Neamț, Gheorghe Ștefan "Pinalti", mărturisește că nu are intenția de a pleca din PDL, chiar și în cazul în care va fi demis de la conducerea organizației Neamț. Președintele PDL Neamț consideră, însă, că o asemenea decizie nu ar avea temei, deoarece este performant și nici nu scrie în statutul PDL că nu are voie să o susțină pe Elena Udrea, aluzie la alegerile interne din martie pentru desemnarea noului lider al partidului.

Întrebat, vineri, de jurnaliștii site-ului pesurse.ro dacă știe că se află în vizorul conducerii democrat-liberalilor pentru o posibilă schimbare din fruntea PDL Neamț, Gheorghe Ștefan a precizat: “Eu n-am aflat de acest lucru. Nu am cunoștință. Așteptați să văd ce reacții apar și pe urmă…Din punct de vedere al performanței, sunt în primii 5 pe țară. E problema lor ce vor să facă”, a declarat edilul municipiului Piatra-Neamț, care nu înțelege ce este rău în faptul că o susține pe Elena Udrea.

“Dar ce, n-am voie să susțin un coleg? Scrie în statutul PDL că e interzis să o susții pe Udrea? Să facă ce vor”, a declarat Gheorghe Ștefan, precizând că, în cazul în care va fi schimbat, va rămâne în continuare membru al PDL.

Gheorghe Ștefan a fost, alături de fostul lider al PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, un susținător al moțiunii Elenei Udrea, ”Noul PDL. O nouă Românie”, cu care fostul ministru al Dezvoltării a candidat la șefia partidului, împotriva lui Vasile Blaga și a Monicăi Macovei.

În urmă cu o zi, vicepreședintele PDL Ioan Oltean a anunțat noi decapitări ale conducerilor mai multor filiale democrat-liberale, motivând performanțe slabe, dezinteres sau “imposibilitatea de a mai fi alese”, printre nominalizări figurând și organizația Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel