Urmărește emisiunea live


Pietrele de meteorit, o curiozitate și un obiect al venerării anticilor

In centru, fragmente din meteoritul Sikhote Alin
In centru, fragmente din meteoritul Sikhote Alin

Cristalele și fragmentele de meteorit sunt speciale atât pentru cei care cred în puterea pietrelor, cât și pentru cei pasionați de spațiul extraterestru. 

Meteoriții au fost venerați în antichitate ca daruri sacre de la Dumnezeu sau Univers de multe culturi. Sunt pietre cu vibrații ridicate și au fost folosite pentru a ajuta la dezvoltarea spirituală, pentru a îmbunătăți abilitățile psihice și pentru conectarea cu ființe din alte tărâmuri. Astrologii au folosit aceste pietre pentru a oferi predicții mai precise.

Cristalul de meteorit este un cristal rar, dar puternic. Acest cristal reprezintă echilibrul și sprijinul emoțional, conștientizarea extraterestră, vindecarea fizică și creșterea spirituală. Cristalul de meteorit este asociat cu al treilea ochi, steaua pământului, steaua sufletului, rădăcina de bază și chakrele coroanei.

Proprietățile cristalelor din afara planetei noastre

Cristalul de meteorit are diferite forme și se găsește de obicei în culorile negru, gri, gri metalic, maro sau argintiu. Deoarece acest cristal este foarte rar, nu se găsește în mod obișnuit, dar o abundență din el este disponibil în Antarctica și deșertul Sahara, scrie Feel Crystals

Cristalul de meteorit își ia numele de la faptul că a provine din spațiul cosmic ca resturi de comete și asteroizi. 

Fragmentele de Sikhote Alin

Un meteorit de fier a căzut pe Munții Sikhote-Alin, în sud-estul Rusiei, în 1947. Au mai existat prăbușiri mari de meteorit din fier și s-au recuperat fragmente, dar niciodată până în prezent, în istoria înregistrată, nu a fost întâlnită o prăbușire de așa amploare.

Pe măsură ce meteoritul de 100.000 kg, care călătorea cu o viteză de aproximativ 14 km/s, a intrat în atmosferă, a început să se fragmenteze, iar bucățile au căzut, unele fragmente fiind îngropate chiar și la 6 metri adâncime în pământ. La altitudinea de aproximativ 5,6 km, cea mai mare masă a meteoritului s-a destrămat într-o explozie violentă.

Acești meteoriți pot ajuta la evoluția conștiinței umane, deoarece oferă informații din alte lumi pentru binele planetei noastre. Meteoriții ajută la creșterea spirituală, sporesc abilitățile psihice. Meditația cu un meteorit ajută la primirea și la canalizarea informațiilor despre posibilitatea de a trăi o viață într-o altă galaxie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel