Petrece Revelionul în Piața George Enescu și ia parte la cel mai mare selfie făcut în București

Petrece Revelionul în Piața George Enescu și ia parte la cel mai mare selfie făcut în București. Petrecerea de Anul Nou va fi animată de Delia, Loredana, Holograf și mulți alți artiști.

Primarul General, Gabriela Firea, îi invită pe bucureșteni, și nu numai, să petreacă Revelionul în Piața George Enescu! În noaptea dintre ani, Primăria Capitalei a pregatit un spectacol-eveniment, o super petrecere care va electriza Bucureștiul!

"Îmi doresc ca 2017 să ne găsească împreună, în centrul Bucureștiului!  Vă invit, dragi bucureșteni, dar și dragi turiști, să veniți la Revelion în numar cât mai mare, alături de familie și de prieteni, în Piata George Enescu! Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei vă aduce în dar un spectacol de excepție cu cei mai iubiți artiști ai momentului! Muzica, jocurile de lumini, artificiile și surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veți putea uita! Veniți să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: la mulți ani București, la mulți ani România!", declară Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei. 

Super-show-ul începe la ora 17.00, iar pe scena din Piața George Enescu vor concerta Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail și "Camioane în mulțime". Spectacolul va fi prezentat de Mihai Morar și Diana Munteanu, iar intrarea este liberă. Peste 300 de metri pătrați de ecrane led de înaltă rezoluție vor fi folosite atât pe scenă cât și în piață, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil și de pe Calea Victoriei sau din Piața Revoluției.

Cladirile istorice din zonă - Biblioteca Central Universitară și Palatul Regal -, vor face parte din scenografia show-ului, fiind imbracate în veștminte de gală cu ajutorul a 400 de lumini inteligente! Momentul culminant de la miezul nopții, când vom păși în noul an, va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice.

Și pentru că suntem mândri de București și de oamenii care trăiesc aici, invităm pe toata lumea să facă parte din spectacolul de Revelion, participând la cel mai mare selfie făcut vreodată - "Selfie de București". 

Echipele „Selfie de București”, dotate cu selfie-stick-uri și tablete, îi așteaptă pe bucureșteni prin malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de București | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piața George Enescu.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin ARCUB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel