Pensii speciale parlamentari. Firea: PSD nu susţine proiectul privind pensiile speciale

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, marţi, că PSD nu susţine proiectul deputatului Anghel Stanciu privind pensiile speciale pentru parlamentari.

”PSD nu susţine proiectul de lege al domnului Anghel Stanciu privind pensiile speciale pentru parlamentari. Nu dorim niciun fel de privilegiu sau avantaj pentru senatori şi deputaţi. Considerăm că parlamentarilor trebuie să li se calculeze pensia pe principiul contributivităţii, ca pentru toţi cetăţenii”, a precizat Firea, într-o declaraţie de presă remisă Mediafax.

Citește și: Pensii uriașe pentru parlamentari. Dana Grecu, dialog incredibil cu Anghel Stanciu, inițiatorul legii

Anghel Stanciu este deputat PSD şi unul dintre iniţiatorii propunerii legislative privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din rândul aparatului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea, din rândul personalului diplomatic şi consular, din rândul funcţionarilor publici parlamentari, din rândul deputaţilor şi senatorilor, din rândul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă şi din cadrul Curţii de Conturi

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel