PDL pârâie din încheieturi. TRU: Macovei, un fost procuror comunist

tru dece
tru dece

Președintele PDL, Vasile Blaga, și-a susținut, luni, la Pitești, moțiunea pentru un nou mandat în fruntea formațiunii din Modrogran. Unul dintre însoțitorii săi, europarlamentarul Traian Răzvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea și Monica Macovei. Despre prima a afirmat că a venit din alte partide, iar despre colega din PE a declarat că a fost în organele de securitate comuniste.

”Dobrin avea o mare problemă, avea prea multă imaginație. Și noi la fel. Avem 3 moțiuni. Noi, cei care susținem această moțiune, recunoaștem că acest partid a mers de la stânga spre dreapta o dată cu mersul acestei societăți. Ceilalți, habar nu au că au fost în alte partide, că a fost procuror comunist. S-au trezit într-o dimineață și erau de dreapta. Blaga a făcut muncă în PDL fără să aibă spate și susținere, pentru că el l-a făcut, el l-a înregistrat. Blaga nu a avut nevoie de derogări, a așteptat 15 ani până când a ajuns ministru. Acest partid poate avea o singură deviză: război cu USL, nu în PDL”, a declarat Traian Răzvan Ungureanu, potrivit Pro Argeș.

Vasile Blaga a fost însoțit de artileria grea din PDL, oameni vechi ai partidului, precum secretarul Gheorghe Flutur, fostul ministru Paul Vass și europarlamentarul Traian Răzvan Ungureanu.

PDL se roade din interior

Atacurile din interiorul PDL au trecut de etapa săgeților aruncate cu boltă peste capetele celor trei candidați la șefia partidului. Taberele Udrea, Blaga și Macovei au prins contururi clare, iar PDL duce lupte mai dure în interiorul partidului, decât o face cu Puterea.

După conflictul cu Adrian Papahagi, care și-a luat un simbolic ”adio” de la europarlamentarul PDL, TRU își atacă și colega din PE, Monica Macovei. Teodor Baconschi a purtat și el anterior un conflict cu TRU. Disputa pentru șefia PDL a zdruncinat din toate balamalele, șubrezite de alegerile locale și parlamentare, partidul lui Blaga. Iar după Congresul din 23 martie, există o probabilitate ca lideri ai partidului, precum TRU și Macovei, să nu mai aibă loc unul de celălalt în interiorul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel