Partidul lui Coita anunţă digitalizarea administraţiei

Alex Coita, fondator al Platformei Social Liberale, a anunţat că unul dintre obiectivele noii formaţiuni politice este de a digitaliza administraţia din România. 

"Administrație digitalizată

Vom moderniza administrația din România, revoluționând interacțiunea cetățenilor cu statul. Vom implica specialiștii români într-un proiect de construcție a unui portal național digital de E-government care va integra toate serviciile publice furnizate cetățenilor.

Românii vor putea să rezolve de acasă toate problemele cu statul iar firmele vor beneficia de o simplificare masivă a interacțiunii cu administrația. Vor fi eliminate complet hârtiile, înlesnind viața românilor și contribuind la creșterea competitivității economice a țării. Acest program va asigura cadrul pentru o administrație publică suplă și eficientă, cu specialiști bine pregătiți și remunerați competitiv.

Vor fi create centre de informare care să sprijine cetățenii și firmele în accesarea portalurilor digitale. Vor exista servicii dedicate pentru persoanele vârstnice și cu mobilitate redusă.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel