OUG - cartele PrePay. Anunțul Guvernului Dăncilă

Andrei Itu / 08 aug 2019 / 18:09 Salveaza PDF Comentarii
Guvern Dăncilă
Descriere foto: Guvern Dăncilă

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat că nu a fost aprobat, în şedinţa de joi, niciun fel de act normativ cu privire la cartelele pre-pay, iar proiectul de ordonanţă de urgenţă în care sunt cuprinse aceste prevederi a fost pus în transparenţă decizională.

'Aş vrea să clarific acest aspect. (...) Raed Arafat (secretar de stat în MAI - n.r.) a prezentat miercuri măsurile pe termen scurt pentru îmbunătăţirea sistemului de urgenţă 112. El a spus că este vorba despre un proiect de ordonanţă de urgenţă, care deja a fost redactat şi doamna prim-ministru, la începutul şedinţei de Guvern, a anunţat foarte clar că a intrat pe circuitul de avizare şi a fost pus în transparenţă decizională de către Ministerul Comunicaţiilor în această dimineaţă, îl găsiţi pe site-ul ministerului.

'Aşadar, nici vorbă să fie adoptat de vreme ce abia a intrat în procedura de avizare şi transparenţă decizională, cum prevede procedura', a precizat Nelu Barbu, la Palatul Victoria, după şedinţa Executivului, întrebat dacă a fost adoptat joi vreun act normativ care vizează cartelele pre-pay.' El a amintit că secretarul de stat Raed Arafat a prezentat miercuri un set de măsuri pe termen scurt, mediu şi lung pentru îmbunătăţirea sistemului de urgenţă 112.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25