EXCLUSIV  Oros: Magazinele de stat, BUTAFORII. Prima reacție a lui Daea: Dovedește zilnic că este ocupat mai mult de...

Petre Daea
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a catalogat magazinele de stat deschise în mandatul lui Petre Daea ca "butaforii". Ministrul Daea a reacţionat în exclusivitate pentru DC NEWS şi a afirmat că astfel de declaraţii afectează şi producătorii, dar şi statul. 

"Nu mă surprinde poziţia ministrului, pentru că declaraţiile se fac cu acord comun cu atitudinea pe care a avut-o în ultima perioadă. Este împotriva Casei de Comerţ, afectând producătorii mici, pe consumatori şi, evident, afectând întregul lanţ agricol care avea nevoie de această verigă pentru a lua, pe de o parte, produsele de la fermieri care nu aveau posibilitate să le valorifice, aducându-le pe masa consumatorilor care doreau să mănânce produse româneşti. Pe de altă parte, era şi un avantaj al statului, pentru că se fiscaliza toată producţia. Era avantajos pentru toată lumea. Nu comentez mai mult aceste afirmaţii ale ministrului care dovedeşte zilnic că este ocupat mai mult de criticarea activităţii anterioare decât de punerea în practică a unor măsuri care să vină în sprijinul fermierilor şi producătorilor", a declarat Petre Daea în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Oros: Magazinele de stat, butaforii 

„Controlul a vizat achiziţiile pe care le-au făcut, de aproximativ un milion de euro, fără să aibă aprobarea Consiliului de Administraţie. Acest control a început la sesizarea CA, care, în prima zi când am ajuns la Minister, au venit să sesizeze acest lucru: să spună că acolo sunt multe lucruri cu iz penal, că magazinele sunt butaforii. Eu am dat în verificare la Corpul de Control. Am înţeles că există un material cu nişte concluzii care au fost înaintate Parchetului", a spus ministrul Adrian Oros, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel