ALEGERI LOCALE 2016. Orban: Obiectivul meu este să câştig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%

Ludovic Orban - (c) DC News
Ludovic Orban - (c) DC News

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat marţi că obiectivul său este câştigarea Primăriei Capitalei cu un scor de peste 40% şi a arătat că, după ce a fost propus candidat, l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis, dar nu pentru a-i cere sprijinul. 

'Obiectivul meu este să câştig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%', a declarat Orban, la Realitatea Tv.

El a arătat că l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis, după ce a fost desemnat candidat al PNL la Primăria Generală, pentru a purta o discuţie cu acesta, însă a subliniat că nu-i cere sprijinul şefului statului.

'L-am sunat eu, după decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia să port o discuţie cu preşedintele şi voi purta această discuţie. (...) Nu mă duc la Klaus Iohannis să-i cer sprijinul, este preşedintele României, este implicat într-un proiect extrem de important pentru România, cred că bucureştenii trebuie să decidă ei cine va fi primarul Capitalei', a spus liberalul.

El a spus că ştie marile probleme cu care se confruntă Bucureştiul, indicând infrastructura, traficul, poluarea, calitatea slabă a serviciilor şi 'abuzul de monopol' pe care îl practică furnizorii de servicii şi acuzând faptul că, în ultimii ani, Capitala a fost dominată, la nivelul administraţiei, de 'amatorism', 'delăsare' şi 'heirupism'.

Ludovic Orban a susţinut că Traian Băsescu nu ar avea nicio şansă să câştige Primăria Capitalei şi a apreciat că o candidatură a acestuia ar fi 'complet sub demnitatea poziţiei' de şef al statului, pe care acesta a ocupat-o.

'Nu ar arăta decât că, în spatele unei astfel de candidaturi disperate, există un calcul care nu face bine decât PSD', a spus liberalul.

Însă, el a fost de părere că cel mai bun primar al Capitalei a fost Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel