Orașul în care a nins cu SOIA. Explicația fenomenului

Orașul în care a nins cu SOIA. Explicația fenomenului / Foto: Pexels
Orașul în care a nins cu SOIA. Explicația fenomenului / Foto: Pexels

Într-un oraș a nins cu soia.

La fel ca majoritatea canadienilor, locuitorii orașului Hamilton, Ontario, sunt obișnuiți să se trezească cu curțile și casele acoperite de zăpadă, dar recent au fost surprinși să realizeze că, de fapt, nu a nins în oraș. La început, Adrienne Van Halem a crezut că autoritățile au pulverizat accidental sare peste drumurile și trotuarele din cartierul ei, scrie The Guardian.

”Dar când m-am apropiat, mi-am dat seama că nu era deloc sare. Erau coji albe care acopereau totul”, a spus ea. ”A fost o ninsoare de soia.” conform acesteia. 

Ea a distribuit imagini cu mașina ei pe mai multe grupuri de pe rețelele de socializare, iar unii oameni au îndemnat-o să contacteze rapid autoritățile. Alții, însă, au spus că aruncarea ocazională de coji de soia face parte din viața în Hamilton, un oraș industrial aflat la o oră de Toronto.

”În copilărie, aici zăpada era neagră, iar mașina era murdară… locuiește lângă orice fabrică… fii pregătit să ai poluare și precipitații”, a scris un utilizator.

Care este explicația fenomenului

Van Halem a contactat compania pentru a vedea dacă au o explicație. A doua zi, ea a primit un mesaj vocal care confirma că acele coji de soia au fost eliberate accidental după ce un filtru a funcționat defectuos.

”În timp ce descărcarea carcasei nu a reprezentat niciun risc pentru sănătate sau siguranță nici pentru vecini, nici pentru angajați, înțelegem că reziduul a fost o supărare pentru vecinii noștri”, a declarat un purtător de cuvânt al Bunge, Deb Seidel, pentru CBC News.

Van Halem spune că a primit un certificat cadou pentru a-și putea curăța mașina la o spălătorie, dar s-a arătat deranjată de faptul că cei responsabili și-au dat seama despre cele întâmplate abia după ce au fost sesizați de locuitorii orașului.

”Apreciez gestul pentru că mașina mea este încă murdară și înțeleg că este una dintre realitățile care vine odată cu locuirea într-o zonă semi-industrială.”, a spus ea.

Acesta nu este singurul caz de acest gen din zonă. În 2020, o fabrică a aruncat accidental zahăr într-un cartier.

VEZI ȘI: Orașul în care înainte de Anul Nou a început să plouă cu PEȘTE. Explicația fenomenului - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel