Olguța Vasilescu, o nouă candidatură la Primăria Craiova

Lia Olguţa Vasilescu a postat un mesaj prin care îşi anunţă, în mod oficial, candidatura la Primăria Craiovei.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a precizat că în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care candidează la primărie, o listă de investiţii necesare şi modul cum vrea să facă din Craiova cel mai frumos oraş din România:

”Astăzi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urmă sondajului de opinie realizat, că locuitorii orașului consideră că am fost cel mai bun primar de după revoluție și că un procent foarte mare dintre ei își doresc să revin că primar. Le mulțumesc pentru încredere, atât lor cât și colegilor mei, și îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru că toți cetățenii să se regăsească în proiectele primăriei!

În perioada imediat următoare voi prezența echipa și programul cu care vin la primărie, cu o lista de investiții necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci și pentru a avea cel mai frumos municipiu reședința de județ din România!”, este mesajul integral al deputatului PSD Lia Olguța Vasilescu, postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel