Olguța Vasilescu candidează la vicepreședinția PSD

Olguta-Vasilescu
Olguta-Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat vineri că va candida pentru funcția de vicepreședinte al PSD la Congresul din 20 aprilie, decizia fiind luată după o discuție cu premierul Victor Ponta, transmite Mediafax.

"Îmi anunţ candidatura în faţa dumneavoastră, iar mâine (n.r. - sâmbătă) o voi anunţa şi în faţa colegilor. După cum ştiţi, mâine au loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale PSD Craiova. Am vorbit şi cu premierul României şi am decis că este o alegere bună. Trebuie să fim pregătiţi şi responsabili, să îl susţinem pe candidatul la preşedenţie, chiar dacă va fi din partea PNL, în aşa fel încât să nu mai vină la conducerea ţării oameni care nu sunt pregătiţi", a spus edilul.

Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul alături de vicepreședintele PSD, Corina Crețu, care i-a încurajat candidatura primarului Craiovei.

"Am venit să o propun şi o conving pe Olguţa Vasilescu să candideze la vicepreşedinţia partidului. Avem nevoie de femei care să arate că se poate, nu este normal să folosim întregul potenţial pe care îl au femeile", a pus europarlamentarul.

Primarul Craiovei deține în prezent duncția de președinte interimar al organizației județene PSD Craiova și sâmbătă va candida pentru a ocupa permanent acest post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel