Olguța Vasilescu, atac la liderul "grupului de la Cluj", Ioan Rus

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, este nemulțumită că PSD scoate de fiecare dată scoruri mici în Ardeal, iar pentru slaba performanță din primul tur al prezidențialelor de anul acesta îl găsește vinovat pe Ioan Rus, liderul "grupului de la Cluj".

"Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor, conform Mediafax.

Ea a adăugat că Ioan Rus "poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid".

Rezultatele oficiale arată că, în mod aproape tradițional, Moldova, Oltenia și Muntenia a votat candidatul stângii, în timp ce Ardealul a optat pentru Dreapta.

„Cred că acum nu se pune problema de sancţiuni, deşi eu mărturisesc că la nivelul organizaţiilor din Craiova am luat măsuri drastice, 25% dintre conducerile organizaţiilor pe secţiile de votare au fost înlocuite, ne aşteptatm la un scor mai mare decât am obţinut, deşi Craiova a obţinut cel mai mare număr pe România. Dar, cred că este bine că acolo unde vezi că nu merge să schimbi ceva, nu cred însă că la nivel naţional se va întâmpla acest lucru, că suntem în plină campanie electorală", a spus Vasilescu.

„La mine în Craiova, de exemplu, sunt 178 secţii de votare şi 178 de organizaţii cu minim 20 de membri, practic ei ştiu în fiecare bloc cine votează cu PSD sau cu alt partid. Mă îndoiesc că fac acelaşi lucru în zona Ardealului, nu este asta de ieri de azi, asta este dintotdeauna", a conchis Vasilescu.

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. BEC, ora 14:00: SCORUL FINAL din PRIMUL TUR 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel