Ogopogo, monstrul misterios supranumit Loch Ness din Canada

Crişan Andreescu / 06 oct 2018 / 21:27 Salveaza PDF Comentarii

Ogopogo, supranumit „monstrul din Loch Ness al Canadei", ar fi fost văzut și surprins în fotografii în această lună în lacul Okanagan, pentru prima dată în ultimii trei ani.

Frații  David și Keith Halbauer se bucurau de un picnic lângă lac, pe 12 septembrie, când au observat monstrul imens, potrivit foxnews.com

„Când stai la un picnic, într-o zi însorită, nu te aștepți să vezi un dinozaur ieșind din apă. Am văzut o formă neagră ieșind din apă – cilindric – după care s-a scufundat", a spus David Halbauer pentru Global News.

Potrivit fraților Halbauer, acest animal arată ca un „șarpe uriaș" și pare să aibă o lungime de 15 metri.

De la această apariție a lui Ogopogo, alte două persoane au povestit că au văzut acest monstru ce a fost descris demult în comunitățile de indigeni. Potrivit legendei, monstrul ar ieși la suprafața apei în urma furtunilor care agită lacul. Prima poveste mai concretă despre acest monstru a apărut în anul 1972.

Ogopogo ar avea un corp lung, cu mai multe umflături și un cap asemănător unui  cal.

Bill Steciuk, un bărbat care s-a dedicat studiului acestui monstru, a încercat și el să surprindă bestia, reușind acest lucru în 2015, la 150 de metri distanță de mal. Potrivit lui Steciuk, Ogopogo nu este singurul exemplar al speciei sale.

„Teoria este că în urmă cu mulți ani, acest lac avea deschidere la ocean", a spus Steciuk.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26