Șocant! Motivul pentru care și-a drogat soția ani la rând

Un bărbat și-a drogat soția mai mulți ani la rând, motivul fiind unul șocant!

Mandy Boardman a acceptat sa-si spuna povestea de viata pentru un post local in speranta ca, astfel, va reusi sa traga un semnal de alarma asupra abuzurilor si violentelor petrecute in timpul casatoriei, scrie Kanal D.

Ea spune ca a avut o casnicie fericita timp de 7 ani. Ulterior insa au inceput sa apara tot felul de semne care ii indicau ca ceva nu este in regula.

"Am realizat la un moment dat ca am probleme cu memoria si ca ma simt extrem de obosita. Am incercat sa imi dau seama de ce, dar nu am gasit niciun raspuns. In plus, mi s-a intamplat intr-o noapte sa ma trezesc cu o pastila in gura, fara sa imi amintesc ca as fi luat una inainte de culcare. Alte dati ma trezeam in pat complet dezbracata si ravasita, nu mai stiam ce sa cred", spune ea.

Totul era cu atat mai ciudat cu cat, intr-o seara, s-a trezit si l-a surprins pe sotul ei peste ea, avand intr-o mana o lanterna, iar in cealalta un flacon de pastile.

Barbatul si-a motivat postura spunand ca incerca sa ii administreze Xanax, pentru a o ajuta sa doarma si sa se odihneasca mai bine. Totul s-a legat in momentul in care acesta si-a uitat telefonul mobil acasa, iar Mandy a gasit in el mai multe filmulete socante.

Se pare ca sotul ei a drogat-o ani la randul pentru a o adormi si a o lasa inconstienta. Dupa ce facea acest lucru o viola si abuza de ea. Socata de cele petrecute, femeia a intentat divort si l-a dat in judecata.

Dupa un proces lung, care a durat 3 ani, barbatul a fost condamnat la 5 ani de inchisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel