Obligat să doneze 2.500 de euro, după ce a scris două cuvinte pe un pahar cu cafea

Un bărbat a fost obligat să doneze 2.500 de euro în scopuri umanitare. El se afla la bordul aeronavei care zbura de la Milano la Dublin.

Roberto Binaschi, în vârstă de 56 de ani, a fost obligat să doneze 2.500 de euro după ce a făcut o glumă pe seama virusului Ebola la bordul unei curse comerciale. El a fost arestat joi, alături de soţia şi fiica sa. Un membru al echipajului a găsit în coşul de gunoi capacul unui pahar de cafea, pe care scria „Attenzione Ebola" („Atenţie, Ebola!") şi a constatat că Binaschi a fost autorul mesajului alarmant, scrie dailymail.co.uk.

Căpitanul a fost înştiinţat cu privire la „paharul contaminat cu Ebola" şi imediat după aterizarea de pe Aeroportul Dublin, aeronava Airbus A320 a fost plasată în carantină şi medicii au sosit rapid la faţa locului. Autorităţile l-au reţinut pe Binaschi, dar le-au lăsat în libertate pe soţia şi fiica acestuia.

CITEȘTE ȘI: Cruzime: Şi-au făcut copilul să creadă că are Ebola şi au filmat scena - Video

Binaschi şi-a recunoscut vina şi a acceptat mustrările judecătorului Anthony Halpin, care a condamnat „gluma sinistră" pe seama unei boli atât de grave precum Ebola. Mai mult, Halpin a comparat gestul lui Binaschi cu o „ameninţare teroristă". Italianul a scăpat ieftin şi va fi nevoit să doneze 2.500 de euro în scopuri caritabile. Circa 150 de pasageri ai cursei EI433 au fost obligaţi să rămână timp de o oră în carantină, în timp ce trei călători au fost examinaţi de medici. Comunitatea medicală încearcă să combată epidemia de Ebola din Africa de Vest, care a ucis până acum 5.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel