Oaspeții unui hotel susțin că au fost martorii unor activități paranormale. Cineva îi atingea pe spate, telefonul suna din senin

Oaspeții unui hotel susțin că au fost martorii unor activități paranormale. Cineva îi atingea pe spate, telefonul suna din senin / Foto: Pixabay
Oaspeții unui hotel susțin că au fost martorii unor activități paranormale. Cineva îi atingea pe spate, telefonul suna din senin / Foto: Pixabay

Oaspeții unui hotel susțin că au fost martorii unor activități paranormale. 

Oaspeții unui hotel din Marea Britanie susțin că au fost martorii unor activități paranormale, iar angajații au chemat chiar și o echipă de investigatori pentru a rezolva misterul, potrivit Somerset Live. Aceștia au mărturisit că de multe ori aveau senzația că cineva îi atinge, în bucătărie sau pivniță, iar uneori telefonul de la recepție era apelat din camere în care nu stătea nimeni. Acum investigatorii activităților paranormale de la Somerset au preluat cazul Hotelului Shruberry din Illminster.

Cel care conduce această investigație a spus că managerul hotelului a declarat că în mod repetat a fost văzut un cavaler în sala de mese. În plus, angajații ar fi auzit voci și ar fi avut senzația că sunt atinși. Investigatorii s-au împărțit în mai multe echipe, utilizând echipament special. Liderul a explicat că pe walkie-talkie-urile folosite au fost interferate mai multe voci care le imitau pe cele ale echipei.

Oamenii ar fi auzit voci care strigau numele soției primului proprietar al hotelului, Elizabeth

”Fiecare persoană din grup și-a auzit vocea pe walkie-talkie. Niciunul dintre noi nu atingea aparatul”, a spus acesta, scrie dailystar.co.uk.

De asemenea, oamenii ar mai fi auzit voci de bărbați care strigau numele Elizabeth. Așa s-ar fi numit soția primului proprietar al hotelului. În plus, investigatorii ar fi fost trași de păr, atinși și ar fi auzit șoapte. Majoritatea membrilor echipei au spus că au experimentat anterior activități paranormale și s-au alăturat grupului ”pentru a afla mai multe și pentru a încerca să găsească răspunsuri la lucruri pe care nu le-au putut explica”.

Acest caz vine după ce recent Lee Brickley, care vânează fantome și scrie cărți despre ele pentru a-și câștiga existența, a declarat că a avut experiențe cu figuri ciudate și umbre încă de când era copil. Acesta a menționat un bebeluș cu ochii înnegriți, pe care l-ar fi văzut în mod repetat într-o zonă din Cannock Chase, Staffordshire, despre care se spune că este cel mai bântuit oraș din Regatul Unit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel